شعار سال 1397

پیگیری وضعیت

 

بررسی راه های افزایش کیفیت نان

تاریخ انتشار : 1397/11/14 7:43 ق.ظ | دسته : اخبار | بازدید : 244

مدیر عامل شرکت غله وخدمات بازرگانی منطقه 6 با اشاره به اینکه نان به عنوان قوت غالب در راس زنجیره غذایی مردم قرار دارد گفت: باید بستری آماده کرد تا مردم نان با کیفیت مصرف کنند.

به گزارش روابط عمومی شرکت غله وخدمات بازرگانی منطقه 6؛ استفاده از نان با کیفیت مطلوب حق مردم است که افزایش کیفیت نان علاوه بر اینکه به تولید گندم و آرد مرغوب بستگی دارد به تلاش متصدیان نانوایی در پخت صحیح نان برمی گردد.

دشوارگر اظهارداشت: بازرسی‌های مستمر از واحدهای نانوایی و نظارت بر رعایت بهداشت فردی نانوایان و فضای نانوایی‌ها، کیفیت پخت و عدم استفاده از مواد افزودنی از موارد موثر در ارتقای کیفیت نان و سلامت عمومی است.

وی استفاده از ابزار تشویقی را یکی از راه حل‌های موثر جهت ترغیب نانوایی‌ها برای بالا بردن سطح کیفی نان دانست.

مدیر عامل شرکت غله وخدمات بازرگانی منطقه 6 از ادارات مرتبط از جمله فرمانداری استان ، سازمان صنعت، معدن وتجارت، تعزیرات حکومتی، شبکه بهداشت و درمان و سایر دستگاه‌های متولی در خواست کرد تا همکاری مستمری جهت رصد کیفیت نان تولیدی استان داشته باشند.

پیوندها

نظرسنجی

کیفیت خدمات شرکت غله منطقه شش را چگونه ارزیابی می کنید؟
  •  
  •  
  •  
  •